Det här blev en riktigt bra bild som är tagen uppe i bergen i staden Ella på Sri Lanka. Vi bodde på ett trevligt litet hotell som hette Sky Green över natten.

Redan torsdag i dag och veckan hittils har varit hur bra som helst. Jag trivs på min nya arbetsplats och känner mig varmt välkommen. Många trevliga och duktiga medarbetare med positiv syn och en stark framtidstro.

Jag och min kollega har bestämt oss för att ta en en promenad på dagarna när vi har lunchrast runt Råsta sjön och visst är det lite små typiskt att det regnar rejält nu på morgonen. Hoppas att det har slutat runt 12:00 tiden, om inte så skippar vi promenixen.

I måndags träffade jag vännen Sussi och åt en bit mat ihop med henne på Sports Bar i Solna. Vi var inte ensamma eftersom det var premiärdagen för allsvenskan och AIK mötte DIF.

I går onsdag så träffade jag Eva och Ewa mina f.d kära kollegor och vänner på Bishops Arms i Sundbyberg. Jag och Jeanette åkte dit direkt efter jobbet och vi hade det riktigt trevligt så som det alltid är när vi träffas.

Önskar Er alla en underbar dag .